Följ sidan "RF SISU Östergötland"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

RF SISU Östergötland

Nyhet från RF SISU Östergötland

Utbildningsguiden - en guide till utveckling för dig och din förening!

(2021-04-16 10:00)
Ni vet kanske redan att RF-SISU Östergötland är en regional del av SISU Idrottsutbildarna och att vi är idrottsrörelsens eget studieförbund och att vi arbetar med utbildning och utveckling för föreningar och individer.

Ny ordförande i RF-SISU Östergötland

(2021-04-13 13:21)
Eva-Lena Frick, Borensberg, valdes vid RF-SISU Östergötland årsstämma under måndagen till ny ordförande för det kommande verksamhetsåret.

1 miljard kronor i stöd till idrotten

(2021-04-01 10:02)
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.

What makes sports fun - Amanda Visek

(2021-03-30 09:34)
Barn och unga idrottar för att det är KUL. Barn och ungdomar slutar för att det inte KUL. Det har alla hört, men vad tycker de aktiva är en så rolig och glädjefull träning att de vill komma tillbaka vecka efter vecka och år efter år då?

Ansökan om kompensationsstöd öppnar 7 maj

(2021-03-26 10:35)
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för perioden 1 januari till 30 april 2021.

Nyhet från RF SISU Östergötland

Fem östgötar får Riksidrottsförbundets högsta utmärkelse

(2021-03-25 10:09)
I samband med Riksidrottsmötet vartannat år delas RF:s högsta utmärkelse, ett förtjänsttecken i guld, ut. Förtjänsttecknet instiftades 1910 och fanns från början i både guld och silver.

Nyhet från RF SISU Östergötland

Fifty/Fifty leder er till målet – en jämställd idrott

(2021-03-24 10:17)

Riksidrottsförbundet har beslutat att bevilja totalt 24 miljoner kronor i verksamhetsstöd till idrottsföreningar som bedriver verksamhet för personer 65 år och äldre.

Årsmöteshandlingar

(2021-03-12 09:32)
Här nedan kommer vi att fylla på med årsmöteshandlingar inför RF-SISU:s årsmöte den 12 april.

130 miljoner kronor ges i kompensationsstöd till 2000 föreningar och 31 specialidrottsförbund i landet för att kompensera för effekter av corona hösten/vintern 2020. I Östergötland har 67 av de föreningar som sökt beviljats stöd.

Nyhet från RF SISU Östergötland

Stopp för enstaka matcher eller tävlingar

(2021-02-25 08:23)
Folkhälsomyndigheten har idag fattat beslut att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.

RF har med start 2018 fått i uppdrag av regeringen att göra en satsning för mer rörelse i skolan. Rörelsesatsning i skolan syftar till att förbättra folkhälsan, välbefinnandet och skolresultaten.

Nyhet från RF SISU Östergötland

Nytt år, nya möjligheter!

(2021-02-05 12:21)
Vi på RF-SISU Östergötland kommer att börja med ett nytt koncept. Vi kallar det för Sportlunch och det första tillfället är den 18 februari.

Ny närvaroregistrerings app: LOK

(2021-01-29 08:58)
Lagom till vårens aktiviteter (2021) har den nya appen för digital närvarorapportering lanserats vilket gör det ännu enklare för ledare att registrera närvaron.

Tipskväll om digitala årsmöten

(2021-01-27 09:56)
Årsmötet är idrottsföreningens viktigaste möte, men i och med coronakrisen kan det vara svårt att genomföra årsmötet fysiskt. RF och SISU Idrottsutbildarna har därför tagit fram vägledning för föreningar.

E-post: kansli@linkopingsif....