Stoppdatum för bokningar

Information om vissa stoppdatum för idrottsanläggningar

Idrotter som bedriver verksamhet i inomhushallar

1 feb
Ansökan om tränings - och arrangemangstider i tävlingshallarna för nästkommande säsong.

Ansökan om träningstider i inomhushallarna (mindre hallar)

15 maj
Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till lokalbokningen över fördelning av tider i tävlingshallarna för nästkommande säsong.

1 aug-15 aug
Bokningsbesked skickas ut av Lokalbokningen på inomhushallarna

Ansökningarna skickas till Linköpings Kommunen, Kultur- och fritidskontoret,

Föreningsbidrag, Apotekargatan 13C, 581 81 LINKÖPING, eller direkt till This is a mailto link

Idrotter som bedriver verksamhet på fotbollsplaner

Ansökan om träningstider på gräsplaner innevarande år.

15 aug
Ansökan om träningstider på grusplaner/konstgräsplaner/fotbollshall januari-april

1 dec
Ansökan om matchtider på grusplaner/konstgräsplaner februari-april

15 dec
Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till lokalbokningen över fördelning av träningstider på grusplaner/konstgräsplaner/fotbollshall

1 jan             Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till lokalbokningen över fördelning av matchtider på grusplaner och konstgräsplaner.

Idrotter som bedriver verksamhet i simhallarna

1 maj
Ansökan om arrangemangs- och träningstider i simhallarna.

15 jun
Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till simhallens entreprenör över fördelning av tider i simhallarna.

Idrotter som bedriver verksamhet i ishallarna

Ansökan om arrangemangs- och träningstider i ishallarna.

15 jun
Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till lokalbokningen över fördelningen av tider i ishallarna.

Idrotter som bedriver verksamhet på bandybana

1 augusti
Ansökan om arrangemangs- och träningstider för nästkommande säsong.

15 sep
Linköpings Idrottsförbund lämnar slutgiltigt förslag till lokalbokningen över fördelningen av tider på bandybana.

Ansökningarna skickas till LIF:s kansli, Drottninggatan 40, 582 27 Linköping, eller via mail This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-05-09 13:29